/* ----------------------------------------------- Blogger Template Style Name: Rounders Designer: Douglas Bowman URL: www.stopdesign.com Date: 27 Feb 2004 ----------------------------------------------- */

fredag, maj 19, 2006

Exit



I söndags visades det sista avsnittet av Vita Huset, förmodligen den bästa teveserie som producerats. Det känns som som den funnits hur länge som helst, men det var faktiskt 1999 som den dök upp i våra vardagsrum. Jag var fast från dag ett.

Den sjunde och sista säsongen anses allmänt ha haft samma fornstora kvalité som de fyra första säsongerna då skaparen Aaron Sorkin skrev serien. Den gamle räven Alan Alda har haft en tung biroll som den republikanske senatorn Arnold Vinick. Han har varit lysande i rollen som presidentkandidat, finns det någon rättvisa här i världen vinner han en Emmy för bästa biroll i en dramaserie. Den sjätte juli får vi veta om han är nominerad.

Till hösten gäller det att hålla ögonen öppna för Sorkins nya serie "Studio 60"med Matthew "Chandler Bing " Perry och Bradley "Josh Lyman" Withford i huvudrollerna som manusskribenter för en komedishow liknande Saturday Night Live. Kan bli hur bra som helst.